יוסי רבה השקעות – עבור אלה שרק מתחילים קריירה בתחום הפיננסים או נמצאים בעיצומו של הקמת תיק השקעות משלהם, זה יכול להיות קשה לדעת לאן לפנות כדי לקבל את משאבי ההשקעה הטובים ביותר. גם אם אתה לוקח קורסי חינוך מקוונים כדי לעזור לך ללמוד על השקעות – כמו הקורסים המרכיבים את תוכנית התעודות של ניהול נכסים ותיקים של Wharton Online – חקר משאבים נוספים בצורת בלוגים, פרסומים ואתרים ממשלתיים יכול לעזור לך להישאר מובילים את הטרנדים האחרונים ומחזקים את מומחיות ההשקעות שלך.
להלן, אנו מספקים סקירה כללית של כמה מהבלוגים המשקיעים ומשאבי ההשקעה הטובים ביותר למתחילים.
בלוגים להשקעה – אבן שחורה:
לחברת ניהול ההשקעות BlackRock יש מדור "תובנות" באתר האינטרנט שלהם, המציג את החדשות האחרונות על הכלכלה ואסטרטגיות השקעה. בלוג זה יכול להיות דרך מצוינת להתעדכן במגמות בשוק. אם אתם מחפשים מבט מבוא יותר על השקעות, ל-BlackRock יש גם מרכז חינוך שבוחן את היסודות של סוגים שונים של קרנות השקעה.
סמוראי פיננסי:
המטרה של סמוראי פיננסי היא "לחתוך דרך המסתורין של הכסף". הבלוג קיים מאז 2009 והוא בבעלות עצמאית. מאמרים צוללים לנושאים כמו השקעות, נדל"ן, אסטרטגיות פרישה, חופש פיננסי ועוד. האתר מציע גם ניוזלטר שבועי עם תוכן מעמיק יותר.
INVESTOPEDIA:
יוסי רבה השקעות מספקת מידע שימושי לגבי מינוח ומושגים של השקעות. אם אתה מקווה להתחיל קריירה בתחום הפיננסים, אתר זה יכול להיות דרך מצוינת להכיר את אסטרטגיות ההשקעה השונות. בנוסף למדריכים החינוכיים שלהם, הם גם מפרסמים חדשות שוק ומדווחים על המגמות האחרונות בענף ההשקעות.
JUNKIE משקיע:
הבלוג Investor Junkie יכול להיות משאב שימושי למשקיעים חדשים שרוצים סקירה כללית של ניהול הכספים שלהם. הקטגוריות כוללות השקעות, מימון אישי, נדל"ן ופרישה. בנוסף למיון הבלוג לפי מאמרים אחרונים, למשקיעים יש מדור ל"קריאה חיונית" הכולל כמה מאמרי סקירה ברמה גבוהה למתחילים משקיעים.
בוקר כסף:
Money Morning מספק עדכונים יומיים על ביצועי המניות, כך שתוכל לדעת מה ביצועי החברות השונות. הבלוג כולל עצות לגבי המניות הטובות ביותר לקנייה, כמו גם תחזיות ותחזיות בשוק המניות. המטרה שלהם היא לעזור למבקרים שלהם להפוך למשקיעים חכמים ובטוחים יותר.
השוטה המוטלי:
בין אם אתם מחפשים יסודות השקעות או דיווח עדכני מפורט על שוק המניות, The Motley Fool הוא אחד מבלוגי ההשקעות הטובים ביותר שיש. החברה החלה כיעון בשנת 1993 והתפתחה לאחד מהאתרים הפיננסיים המהימנים ביותר. סדרת "Investing 101" שלהם כוללת מדריכים כיצד להשקיע במניות, קרנות אינדקס, תעודות סל ועוד. The Motley Fool ידוע גם בזכות הביקורות המעמיקות שלהם על תוכנות השקעות.
מחפש אלפא:
Seeking Alpha הוא מקור מהימן לייעוץ השקעות למנהלי נכסים ותיקים. המאמרים שלהם כוללים מחקר מניות עצמאי ונתונים ניתנים לפעולה, כך שתוכל לקבל החלטות השקעה מושכלות עבור עצמך ועבור הלקוחות שלך. בין אם אתה משקיע חדש או איש מקצוע מנוסה, אתה יכול לסמוך על אתר זה לקבלת מידע מפורט על ביצועי המניות הגדולות.
VALUEWALK:
ValueWalk קיימת מאז 2011, ומתגאה במתן כיסוי לקרנות גידור, מנהלי נכסים והשקעות ערך. האתר מפרסם מספר מאמרים בכל יום, וכולל גם דף "קריאה נצחית" עם קישורים למשאבי ההשקעה הטובים ביותר שנמצאו הן ב-ValueWalk והן באתרים אחרים.
בלוג ואנגארד:
חברת ניהול ההשקעות Vanguard מארחת בלוג באתר האינטרנט שלהם המשמש כמקור מידע שימושי הן למשקיעים מזדמנים והן למנהלי תיקים מקצועיים או יועצים. כמה מהנושאים האחרונים כוללים מגמות אינפלציה, תקרת החוב של ארה"ב, איך להשקיע בקרנות אינדקס ועוד. רבים מהמאמרים נכתבים על ידי יועצים פיננסיים מנוסים ב-Vanguard, כך שאתה יכול להיות סמוך ובטוח שאתה מקבל ייעוץ השקעות מהימן.
שפע של שכל ישרף
יוסי רבה השקעות הוא בלוג השקעות פופולרי המכסה חדשות בשוק המניות ואסטרטגיות השקעה ארוכות טווח. מטרת האתר היא לתרגם נושאים פיננסיים מורכבים לשפת השכל הישר שכל משקיע יכול להבין, ללא קשר לרמת הניסיון שלו. המאמרים שלהם משלבים לרוב גרפים, סרטונים ואלמנטים אחרים שהופכים את המידע לקל יותר לעיכול.
פרסומי השקעות של ברון:
Barron's הוא פרסום פיננסי נחשב מאוד עם התמקדות רבה באסטרטגיות השקעה ובחדשות. גיליונות חדשים מתפרסמים מדי שבוע וכוללים ניתוח מעמיק של מגמות פיננסיות. יועצים פיננסיים נוכחיים או פוטנציאליים עשויים לשקול להירשם למגזין זה כדי לקבל תובנות חשובות על עולם ההשקעות.
יוסי רבה השקעות:
אם אתם מחפשים מגזין פיננסי המתמקד בעסקים, בלומברג ביזנסוויק עשוי להיות בחירה טובה. הפרסום מכסה אירועים אקטואליים הנוגעים לכלכלה, טכנולוגיה, עסקים קטנים ועוד. מנוי דיגיטלי יעניק לך גישה בלתי מוגבלת למאמרים הזמינים באתר יוסי רבה השקעות.
הכלכלן:
האקונומיסט הוא מגזין פיננסי ותיק. למעשה, הוא נוסד בשנת 1843. הפרסום מבוסס מלונדון ומדווח על עניינים בינלאומיים, עסקים, כלכלה וטכנולוגיה. בעוד מגזין זה אינו מתמקד רק בהשקעות, הוא יכול לספק לאנשי מקצוע פיננסיים מבט מעוגל היטב על מגוון רחב של נושאים כלכליים.
העסקים של משקיעים מדי יום:
יוסי רבה השקעות הוא משאב נהדר למשקיעים שרוצים גישה לנתוני שוק בלעדיים ולרשימות מניות.
ישנן מאמרים חדשים שמתפרסמים מדי יום, אליהם ניתן לגשת דרך אתר המגזין. אתה יכול גם לבחור במהדורה מודפסת, הנשלחת למנויים מדי שבוע.
של יוסי רבה השקעות:
למתחילים משקיעים, Kiplinger's עשוי להיות מקור מידע חשוב. המגזין מתמקד במימון אישי, מכסה הכל.
החל מהסברים על זיכוי מס ועד עצות לגבי מניות דיבידנד לקנות. האתר שלהם כולל גם קטע רק להשקעה, וניתן לגשת לרבים מהמאמרים הללו בחינם.
משאבים ממשלתיים למשקיעים יוסי רבה השקעות:
Investor.gov מספק סקירה כללית של מוצרי השקעה ועמלות. הוא כולל גם כלים מועילים. כמו מחשבון ריבית דריבית ומחשבון יעדי חיסכון. ישנם אפילו חידוני השקעות כדי לבדוק את הידע שלך על שיטות עבודה מומלצות שונות. מכיוון שהאתר מנוהל על ידי רשות ניירות ערך של ארה"ב, אתה יכול לסמוך על כך שהמידע שלו מעודכן.
הוועדה לניירות ערך ולבורסה בארה"ב:
הרשות לניירות ערך בארה"ב (יוסי רבה השקעות) היא סוכנות ממשלתית עצמאית האחראית להגנה על משקיעים מפני מניפולציות בשוק. הם אוכפים תקנות ושומרים על סטנדרטים לשווקים הוגנים. אתר SEC כולל חדשות הקשורות לסוכנות, כמו גם התראות ועלונים המזהירים משקיעים מפני הונאות פוטנציאליות.